Фирма за професионално почистване и поддръжка „Кристално Чисто” е специализирана в областта на професионално еднократно, основно и абонаментно почистване на различни типове обекти -офиси, домове,административни сгради, складове и промишлени производства.

Ние имаме опит и ресурси да отговорим на всички изисквания от страна на клиентите ни и да под ходим индивидуално към всеки от тях.

Най големият ни ресурс е нашият екип, които постоянно работи усилено, за да осигури възможно най-доброто обслужване на нашите клиенти.Затова в „Кристално Чисто” се стремим да насърчим непрекъснатото обучение и усъвършенстване на служителите ни.Екипите на „Кристално Чисто”са млади, инициативни от добре обучени специалисти, използващи професионална техника и почистващи препарати, с нужните сертификати за съвършено качество на предлаганите от нас услуги.Ние наемаме персонал който е силно мотивиран и надежден, за да ви предложим наистина професионални почистващи услуги.

„Кристално Чисто” предлага гъвкав набор от професионални услуги за почистване на всичките си клиенти. Ние сме специализирани в различни видове почистване.

Част от тях са:

  • Почистване на административни, промишлени и жилищни сгради.
  • Основно почистване.
  • Почистване след ремонт.
  • Абонаментно почистване на вашият дом или офис.
  • Пране на мека мебел и меки настилки.
  • Почистване на твърди подови настилки.
  • Измиване на прозорци и витрини.

В натовареното ежедневие може да се насладите на повече свободно време със семейството и приятели ако се доверите на нас.

Нашата гаранция е част от ангажимент към нашите клиенти.Ние държим клиентите ни да са доволни от нашите почистващи услуги ,които ние извършваме и приемаме всяка критика и забележка, за да повишим качеството на услугите, които предлагаме.Ако не сте напълно доволни от услугата предоставена от нас, ние ще се върнем за да отстраним нередностите без допълнително заплащане. Нашата работа е свършена само когато сте напълно удовлетворени.

В „Кристално Чисто” непрекъснато се стараем да намалим отпечатъка върху околната среда.Ние сме убедени ,че по- чист дом или офис не трябва да е за сметка на по-мръсна планета.

We Clean It All