Често задавани въпроси FAQ’s

Често задавани въпроси за услугите на „Кристално Чисто“

Фирма „Кристално Чисто“ предлага професионално почистване, еднократно и абонаментно на офиси и домове, пране на мека мебел, почистване на всякакъв вид помещения.

Може да ни се обадите на телефон 089 558 6670 или да използвате формата за заявка на оглед.

Огледът е напило безплатен в рамките на град София

Ако сте направили заявката за оглед по телефона, Вие сте получили дата и час за огледа, но ако сте направили заявката за оглед през формата на сайта, очаквайте обаждане от наша страна за уточняване за удобно за Вас време и час за посещение.

Желателно е преди почистване да направим оглед и да ви предоставим оферта за цената и детайли за почистването.

Ако предпочитате основното почистването да се извърши през почивните дни ние ще ви разберем и предложим удобен за Вас вариант.

Абонаментното почистване на офиси може да се извърши в почивните дни, само трябва да ни осигурите достъп до обекта. Абонаментното почистване на домове не е желателно да се извършва в почивните дни.

Това е изцяло ваше решение. Възможно е само да осигурите достъп на нашия екип до обекта. Ако желаете може да присъствате на почистването.

Фирма „Кристално Чисто“ използва професионални препарати и машини, за безупречно почистване.

Фирма „Кристално Чисто“ приема плащания в брой и плащане по банков път, плащането се извършва след почистването.

Разбира се, фирма „Кристално Чисто“ издава фактури по ЗДДС, само е нужно да ни уведомите при огледа

Информация за поръчките на консумативи

Чрез уебсайта www.crystalcleanbg.eu виe получите достъп до продуктите, представени в нашия е-каталог. Открийте и изберете правилния продукт и кликнете върху бутона “Купи” или влезте в страницата на продукта, разгледайте описанието и детайлите за избраният продукта и кликнете върху бутона “Купи” . В Кошница можете да видите всички продукти, които искате да поръчате. Когато приключите с пазаруването, трябва да кликнете върху бутона “Поръчка” или “Преглед на количката“.

В страницата на вашата количка е възможно, да увеличите или намалите броя на продуктите, да премахнете продукт, да избереш метод на доставка, или да преминеш към завършване на поръчката

Не забравяйте да проверите попълнените данни в края, приемете нашите “Общи Условия” и кликнете върху бутона “Поръчване“. Веднага ще получите имейл с потвърждение на направената поръчка.

Ако сте направили поръчката и сте избрали опцията за създаване на клиентски профил в сайта, можете да проследявате поръчки, направените поръчки се проследяват от клиентския акаунт, като използвате уникалния номер на поръчката, получен при извършването и, чрез достъп до опцията Проследяване на поръчка.

Ако сте направили поръчка, без да създавате клиентски акаунт, за съжаление не можете да проследите поръчката.

Да. Поръчка може да бъде отменена чрез изпращане на имейл до: office@crystalcleanbg.eu. Не забравяйте да посочите номера на поръчката. Ще се свържем с вас по-късно за потвърждение.

Да. За направяне на поръчка не е необходим клиентски акаунт.

Да. Но не е желателно! Телефонни поръчки могат да се правят от понеделник до петък между 09:30 – 15:00 на телефон – 089 558 6670. Поръчката по телефона е автоматично разпознаване и приемане на нашите политики за поверителност и условия за използване, приложими за стандартни поръчки чрез онлайн магазина.

Информация за плащане и доставка

Поръчки, направени на нашия уебсайт, могат да бъдат платени с Банков превод или Наложен платеж при доставка от куриер.

Плащането на куриера се извършва в брой или с дебитна/кредитна карта.

Да, доставката е безплатна за поръчки на стойност над 150 лв. и се доставят само до офис на куриера

Поръчките, направени на www.crystalcleanbg.eu, се доставят чрез Еконт. Всички поръчки над 150 лв. се изпращат с безплатна доставка до офис на куриера.

При извършване на поръчката ще бъде потвърдено дали продуктът е на склад или не.

За продуктите, които са на склад, поръчките се изпращат в рамките на 24 часа след направяне на поръчката.

За продукти, които не са на склад, времето за доставка ще бъде съобщено от служител на Кристално Чисто след потвърждение на поръчката.

Информация относно гаранцията

За всички диспансери, за които търговеца или производителят е предоставил търговска гаранция, вие се възползвате от гаранционни сертификати съгласно законодателството.

Купувачът е задължен стриктно да следва инструкциите на производителя в ръководството за потребителя.

Информация относно връщане на продукти

Съгласно законодателството за правата на потребителите, потребителят има право да уведоми търговеца писмено, че се отказва от покупката, без санкции и без да се позовава на причина, в рамките на 14 календарни дни от получаването на продукта.

За да върнете продуктите, моля свържете се с нас по имейл на: office@crystalcleanbg.eu и на телефонния номер, посочен на сайта.

Моля, обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати само ако са в първоначалното си състояние, не са повредени поради неправилна употреба, ако могат да бъдат придружени от оригиналната опаковка, както и документи или други материали, получени в кутията.

След искането за връщане ще получите формуляр за връщане, в който трябва да попълните необходимите данни за връщане на парите (24-знаков IBAN код, банка, име и фамилия и др.).

Ако искате да промените или замените продукт, моля, свържете се с нас за повече подробности на емайл: office@crystalcleanbg.eu или на телефон: 089 558 6670

GDPR

Нашият сайт използва SSL (сертификат) технология за криптиране на съхранени данни. Домейнът се хоства на защитен сървър с ограничен достъп.

Събираме само данни, необходими за обработка на направени поръчки. Събраните данни са необходими за изпращане на фактурата и за генериране на товарителница за доставка. Ние не събираме и не съхраняваме никакви данни, различни от споменатите при генериране на клиентски акаунт или извършване на поръчка.

За повече информация, моля, информирайте се чрез Политика за поверителност

Можете да поискате доклад с личните ви данни, съхранявани на нашия уебсайт, като изпратите имейл на: office@crystalcleanbg.eu. В рамките на законовия срок от 30 дни ще получите документиран отчет в електронен формат от нашия GDPR мениджър. За повече подробности можете също да се свържете с нас и на телефон 089 558 6670

НЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА СИ?